TOPPINGS
Fina saker
Inspiration

bakom designen

DEN KLASSISKA ELLIPSE RINGEN

ELLIPSE-ringen är gjord av en elliptisk formad silverplatta som böjs runt fingret. På detta sätt kan du bära en platt geometrisk form som en ring. En hyllning till världens vackraste och perfekta form.

Se ELLIPSE ringen här
ställa in färger på sommaren

#lulucopenhagen

Instagram

VÅR HISTORIA

LULU Copenhagen är ett modernt danskt smyckes märke baserat i Köpenhamn. Genom enkel, prisvärd och lekfull design drömmer vi om att inspirera människor till att få det mest optimala, bästa och roligaste ut ur livet. Med vårt uppdrags statement - Less Is Enough - påminner vi oss själva och våra kunder om att bara köpa våra produkter när de verkligen blir kär idem. Eftersom världen inte behöver fler obrukade modeprodukter. Detta är anledningen till att vi säljer våra berömda Candy Shop öronsmycken en i taget och inte parvis.

LULU grundades på Nørrebro i Copenhagen 2014 av paret Anja & Rasmus Gottliebsen med en gemensam passion för konst och design och finns i både varuhus, modeförsäljare och exklusiva butiker med huvudsakligen fokus på den europeiska marknaden. Vi arbetar alltid med de bästa materialen - 925 Sterling silver, 18 karat guld plätering, guld och silver plätering på mässing, massor av variationer avstenar, pärlor, kristaller och emaljfärger.